Herder Daniel Workshops-4.jpg

Locaties

Een locatie is niet enkel het decor van jullie teamervaring. De voorzieningen moeten aansluiten op jullie wensen en programma. Daarnaast moet een locatie natuurlijk ook inspireren! Bij Schaapfulness werken we samen met verschillende landgoederen en vergaderlocaties. We kunnen je adviseren over de optimale locatie voor jouw teambuilding. Het is ook mogelijk om met onze schapen naar jullie eigen vergaderlocatie te komen.

Landgoed Nieuw Hydepark

10small.jpg

De thuishaven van Schaapfulness en de schaapskudde van Herder Daniel. Centraal gelegen en vlak bij de A12. De locatie beschikt over een vergaderlocatie en ook lunchen, borrelen en dineren is mogelijk op het landgoed. Op de workshopweide hebben we uitgebreid de ruimte voor een onvergetelijke teamervaring.

Landgoed Dartheuvel

Deze locatie ademt rust en verstilling. De oude boslanen, het heideveldje, de privacy van een particulier landgoed en de antieke theekoepel lenen zich perfect voor een dag vol ontspanning en natuurbeleving. Daarom geven we hier voornamelijk de Schaapfulness Retreats. Lunch en borrel worden verzorgd door onze lokale cateraar. 

©Mark van Welzenis_small.jpg

Parc Broekhuizen

parc broekhuizen.jpeg

Culinair landgoed Parc Broekhuizen in Leersum is van absolute topklasse. Jullie vergaderen hier in de stijlvolle kamers van het oude landhuis. In het park rond het oude landhuis kun je vervolgens van de training met de schapen genieten. Ook overnachten, borrelen of dineren is hier mogelijk. Alles is van de hoogste kwaliteit.

Op locatie

Onze Schaapfulness schapen zijn gewend om te reizen. Ze gaan graag op stap en met onze trailer komen we met gemak naar de vergader locatie van jullie team. We hebben alle materialen bij ons om het parcours uit te zetten. En natuurlijk is ook de hond van de partij. Het enige dat jullie hoeven te verzorgen is genoeg ruimte voor de schapen om te grazen en voor jullie team om de training te beleven. Ben je benieuwd of jullie locatie geschikt is? neem even contact op!

op locatie.jpeg

Inn The Woods

02-Ruim-prive-terras-met-veranda-768x512.jpeg

Even helemaal weg en opgaan in de uitgestrekte natuur van de Utrechtse Heuvelrug. Op dit landgoed kun je vergaderen in alle rust! Jullie team heeft alle ruimte in de omliggende weides en heides voor een onvergetelijke Schaapfulness ervaring.