top of page
Foto 25-08-2022 11 36 19_edited.jpg

TEAMDAG

Schaapfulness

HET UITGEBREIDE PROGRAMMA

Tijdens de SCHAAPFULNESS TEAMDAG krijgen jullie een uitgebreide introductie in de kracht van Mindfulness in teams. Met simpele yoga en meditatie oefeningen tussen de schapen leren jullie ontspanning en focus vast te houden en zo met elkaar tot inzicht en resultaat te komen. Maar jullie gaan ook actief aan de slag tijdens de TEAMBUILDING sessie schapen hoeden.  

De training wordt gegeven op een sprookjesachtig landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Hier hebben jullie de hele dag de ruimte voor leerzame ervaringen en ontspanning met elkaar én de schapen. Daarnaast genieten jullie natuurlijk van culinaire traktaties in onze monumentale villa

5 - 15

pers.

DAGVULLEND

Programma

Sprookjesachtige

LOCATIE

april t/m  oktober

Foto 22-09-2022 15 17 10_edited.jpg
10.png

Onze locatie is LANDGOED NIEUW HYDEPARK in DOORN, midden op de Utrechtse Heuvelrug. Hier beschikken we over een prachtige workshopweide met daarin een klein clubje speciaal geselecteerde SCHAAPFULNESS SCHAPEN. Herder en trainer Daniel Versteegh verzorgt op dit particuliere landgoed het natuurbeheer met zijn schaapskudde. Tijdens de TEAMDAG leren jullie mediteren tussen deze schaapskudde en maken jullie kennis met het bijzondere talent dat de schapen hebben voor MINDFULNESS.

Tussen de activiteiten door kunnen jullie heerlijk ontspannen in onze monumentale kantoorvilla. Natuurlijk worden jullie hier ook voorzien van onbeperkt koffie / thee en een uitgebreide lunch met lokale ingredienten.

Willen jullie je programma nog verder uitbreiden met een borrel / diner? Ook daarvoor bieden we op het landgoed uitgebreid de gelegenheid.

 

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN!

LOCATIE

WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18_edited.png
WhatsApp Image 2022-09-05 at 12.34_edited.jpg
Foto 04-07-2022 15 58 43.jpg
WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18.29 PM.jpeg

INCLUSIEF

DAG VULLEND

PROGRAMMA

TEAMBUILDING

SCHAPEN HOEDEN

Introductie in MEDITATIE & STRESS EDUCATIE

Inclusief / naar wens

LUNCH / BORREL / DINER

GRATIS INTAKE GESPREK Afstemmen op jullie wensen

Presentatie

MINDFULNESS in TEAMS

YOGA

Tussen de schaapskudde

UNIEK LANDGOED

Erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug

GRATIS

luxe Schaapfulness

NOTITIEBOEKJE!

DSCF1061small.jpg

Jessie, programmamanager

universiteit-utrecht-logo.png

Een dag met Daniel, is teambuilding next level. Na elkaar meer dan een jaar niet in gezamenlijkheid te hebben gezien leerden we elkaar opnieuw kennen tussen de border collies, schapen en de natuur. Wat een verademing na al het binnen zitten en zoomen! Even stil staan bij het hier en nu, door mindfulness oefeningen en schapen hoeden. Zo kwamen we als team weer nader tot elkaar. Een geweldige ervaring voor ons allemaal.

OP MAAT!

 

Iedere Schaapfulness training begint met een gratis intake gesprek met jullie Trainer; herder Daniel. Vooraf bespreken we samen telefonisch welke thema's er spelen in jullie team en welke onderwerpen je graag extra aandacht wilt geven. Vervolgens passen we de inhoud van het programma aan op jullie specifieke wensen. Zo weet je zeker dat deze dag optimaal aansluit op jullie ontwikkeling. 

Daniel herder Schaapskudde Doorn-8_small.jpg
bottom of page