top of page
In de voetsporen van de Herder - Still EXTRA01.jpg

TRAINING

Schaapfulness

HET UITGEBREIDE PROGRAMMA

Met je team een hele dag op stap en genieten van leuke én leerzame activiteiten tussen de schapen. 

Tijdens de Schaapfulness Trainingsdag krijgen jullie een uitgebreide introductie in de kracht van Mindfulness in teams. Met simpele yoga en meditatie oefeningen tussen de schapen leren jullie ontspanning en focus vast te houden en zo met elkaar tot inzicht en resultaat te komen. Maar jullie gaan ook actief aan de slag tijdens de teambuilding sessie schapen hoeden.  

De training wordt gegeven op een sprookjesachtig landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Hier hebben jullie de hele dag de ruimte voor leerzame ervaringen en ontspanning met elkaar én de schapen. Daarnaast genieten jullie natuurlijk van culinaire traktaties in het restaurant. 

De Schaapfulness Trainingsdag is beschikbaar van april t/m oktober. Voor prijzen, meer informatie of boeken neem contact op! We sturen je direct alle informatie toe.

5 - 20

pers.

7 uur

Landgoed Nieuw Hydepark

DOORN

april t/m  oktober

Herder Daniel Workshops
10.png

Locatie
 

De training wordt gegeven bij ons op locatie op landgoed Nieuw Hydepark in Doorn in het midden van het land. Hebben jullie zelf een vergaderlocatie geboekt en wil je liever dat we met de schapen naar jullie toe komen?

Neem dan even contact op. Samen kijken we of jullie locatie geschikt is. Meer informatie over onze locatie of transport vind je onder locaties

INCLUSIEF

DAG VULLEND

PROGRAMMA

TEAMBUILDING

SCHAPEN HOEDEN

Introductie in MEDITATIE & STRESS EDUCATIE

Inclusief / naar wens

LUNCH / BORREL / DINER

GRATIS INTAKE GESPREK Afstemmen op jullie wensen

Module

MINDFULNESS VOOR TEAMS

SCHAAPFUL YOGA

Tussen de schaapskudde

UNIEK LANDGOED

Op de Utrechtse Heuvelrug

OP MAAT!

 

Iedere Schaapfulness training begint met een gratis intake gesprek. Vooraf bespreken we samen telefonisch welke thema's er spelen in jullie team en welke onderwerpen je graag extra aandacht wilt geven. Vervolgens passen we de inhoud van het programma aan op jullie specifieke wensen. 

schapen hoeden
bottom of page