top of page

CONTACT

Wat kan ik voor je betekenen?

Voor boekingen, meer informatie en het aanvragen van een offerte kun je contact opnemen via onderstaand formulier

Vul je wensen in op het formulier en je ontvangt binnen 48 uur een gedetailleerd voorstel met prijsopgave voor een onvergetelijke Schaapfulness ervaring! 

Liever direct contact? Mail of bel ons dan, we staan je graag te woord. Vaak kun je je antwoord echter ook vinden in de 'veelgestelde vragen' klik HIER.

Daniel herder Schaapskudde Doorn-8_small_edited.jpg

0343-447743 

(ma/vr: 09:00 - 18:00)

Offerte
Stuur mij een offerte!

Bedankt voor de inzending!

11.png

VOLG DE KUDDE

Als herder en teamcoach deel ik dagelijks verhalen van mijn leven met de schapen.

Volg me en klik op het platform van jouw keuze om op de hoogte te blijven!

 • Instagram
 • Linkedin
Veel gestelde vragen
 • Moet je een goede conditie hebben om mee te doen?
  Een basis conditie en mobiliteit wel een voorwaarde voor deelname. De activiteiten zijn buiten en we bewegen veel tussen en met de schapen. Heb jij (of iemand in jouw team) een beperking en wil je weten of deelname voor jou toch mogelijk is? Neem gerust contact op dan denken we met je mee.
 • Is Schaapfulness niet gewoon hetzelfde als Mindfulness?
  Ja en nee. We combineren het beste uit teambuilding met schapen én Mindfulness. Mindfulness leert je om met aandacht te kijken naar wat er gebeurt in en om jou heen. Die kernwaarde is bij schaapfulness vertaald naar een oefening in 'opmerkzaamheid van de groepsdynamiek'. Hoe werken jullie samen? Wat valt je daar in op? Welke aspecten vind je prettig en welke niet. Het is aan jou om daarin je eigen wensen te leren kennen en uitspreken naar je team.
 • Werken jullie alleen met zakelijke gezelschappen?
  Dat klopt. Bij Schaapfulness hebben we in de loop der jaren specifieke expertise ontwikkeld voor de zakelijke markt. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van team processen en leiderschap ontwikkeling. Daarom kun je als particulier geen programma boeken.
 • Openingstijden
  Je kunt een training boeken van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 19.00 uur. In het weekend is Schaapfulness gesloten.
 • Geven jullie ook trainingen in het Engels?
  De voertaal van de trainingen is Nederlands. We hechten veel waarde aan taal en bieden aandacht aan het nauwkeurig formuleren van de beleving. Ervaring heeft geleerd dat dat het beste gaat als deelnemers in hun eigen taal kunnen communiceren. Dat geldt echter ook voor de trainer. Om die reden geven we de voorkeur aan het Nederlands.
 • Ik ben zwanger, kan ik deelnemen?
  In principe kun je gewoon deelnemen als je zwanger bent. Wees je er wel van bewust dat op een schapenweide een verhoogde 'infectiedruk' heerst. De schapen poepen er. Onze schapen zijn echter ingeënt voor alle ziekten die besmettelijk zijn voor mensen. Heb je twijfels? Overleg dan vooraf even met je huisarts. NB: op de schapenweide is geen toilet. Informeer even of jouw programma ook in de kantoorvilla plaats vindt, uiteraard is daar wel een toiletgelegenheid.
 • Mijn groep is groter...
  We werken met groepen van minimaal 5 en maximaal 15 deelnemers. Alleen zo kunnen we de optimale ervaring voor jullie team garanderen waarbij alle deelnemers voldoende aan bod komen. Deze groepsgrootte levert daarbij de beste inzichten op in groepsdynamiek en de kracht van jullie samenwerking
 • Wat doen we als het regent?
  Een echte herder doorstaat alle weersomstandigheden! Daarom gaat de training ook gewoon door als het regent. Advies is om je te kleden op de weersvoorspellingen. Draag vooral waterdichte schoenen (ook als er geen regen voorspeld is kan het gras nat zijn!). Alleen wanneer er code oranje word afgegeven door het KNMI wordt de training geannuleerd. Je kunt dan kosteloos omboeken naar een andere datum. De ervaring leert overigens dat de workshop ook heel leuk is in de regen. Als je je maar goed aankleed ;)
 • Is Schaapfulness het hele jaar beschikbaar?
  Het training seizoen loopt van april t/m november. In die maanden kun je een Schaapfulness sessie boeken. In de winter periode zijn we gesloten voor trainingen.
IMG_8103small.jpg
Nieuwsbrief

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod bij Schaapfulness? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang tevens iedere maand bruikbare tips voor meer Mindfulness in jouw team

Dankjewel voor je aanmelding!

bottom of page