top of page
frionnet-20231027-1412-hr.jpg

LOCATIE

Een locatie is niet enkel het decor van jullie teamervaring. De voorzieningen moeten aansluiten op jullie wensen en programma. Daarnaast moet een locatie natuurlijk ook inspireren! Bij Schaapfulness vind je het allemaal! De trainingen verzorgen we op LANDGOED CONFERENTIECENTRUM SAMAYA in Werkhoven vlak onder de Utrechtse Heuvelrug.

Een schitterend oud klooster in het midden van Nederland (Werkhoven). Hier hebben jullie tevens de mogelijkheid om je programma uit te breiden met een heerlijke lunch, borrel of diner. En jullie kunnen gebruik maken van de prachtige vergaderruimtes. Vertel ons jullie wensen en wij maken een programma op maat. 

LUNCH / DINER

BORREL

VERGADERLOCATIE

CENTRALE LIGGING

Vergaderen

VERGADEREN

KOPPEL UW BRAINSTORM / STRATEGIE SESSIE!

Landgoed Samaya biedt verschillende vergaderruimtes. Iedere ruimte is natuurlijk voorzien van alle benodigde apparatuur voor uw bijeenkomst. Rond het pand bevindt zich een prachtige kloostertuin waar u in de vrije momenten heerlijk kunt wandelen. Ook de schapenweide vindt u in deze tuin. Sommige klanten kiezen ervoor om een strategie sessie of management overleg te plannen voor / na hun Schaapfulness sessie. In de sfeervolle ruimtes van Samaya kunt u in alle rust bijeenkomen. 

image002.jpg

CATERING

Catering

Alle programma's zijn naar wens uit te breiden met hapjes en drankjes naar keuze. Onze keuken verzorgt met plezier een uitgebreide lunch of diner voor jullie. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem contact op of vraag een offerte aan!

lunch

LUNCH

Geniet van een heerlijke lunch voor of na jullie teambuilding sessie. Met belegde broodjes, lokaal fruitsap, koek of cake en onbeperkt koffie / thee 

borrel

BORREL

De borrel is de perfecte afsluiting van jullie bijeenkomst. Geniet van een drankje en een hapje in onze sfeervolle woonkamer of buiten op het terras van de kloostertuin.

diner

DINER

Onze maaltijden zijn volledig biologisch / vegetarisch.

Wij stemmen het tijdstip van uw maaltijd af op uw programma. 

Het diner bestaat uit 5 verschillende gerechten en een nagerecht. Een voorgerecht is optioneel.

teambuilding schapen drijven

BOEK

JE SESSIE!

teambuilding schapen drijven

VRAAG EEN

OFFERTE

Werkhoven (31).jpeg

LANDGOED

Wil je nog meer informatie over dit unieke landgoed? Kijk dan even op de website van Samaya.

Landgoed
bottom of page