top of page
_DSC0071.jpg

LOCATIE

We heten je van harte welkom op onze sprookjesachtige locatie op een historisch landgoed midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Een locatie is niet enkel het decor van jullie teamervaring. De voorzieningen moeten aansluiten op jullie wensen en programma. Daarnaast moet een locatie natuurlijk ook inspireren! Bij Schaapfulness vind je het allemaal! De trainingen verzorgen we buiten in de prachtige natuur van landgoed Nieuw Hydepark. Binnen in onze monumentale villa kunnen jullie genieten van een heerlijke lunch of gebruik maken van de huiselijke vergaderlocatie. Vertel ons jullie wensen en wij maken een programma op maat. 

IMG_8103small.jpg

LAAT DE NATUUR JE INSPIREREN!

Foto 27-08-2022 16 57 01_edited.jpg

WORKSHOP
WEIDE

De workshopweide vormt het kloppend hart van Schaapfulness. Op deze prachtige uitgestrekte weide staan de schapen voor jullie klaar. Krijgen jullie het voor elkaar om ze door het parcours te hoeden? De schapen zullen jullie vertellen wat jullie kracht is als team. Vrijwel alle trainingen hebben een onderdeel op de workshopweide.

Vergaderen
WhatsApp Image 2022-09-05 at 12.34_edited.jpg

VERGADEREN

KOPPEL UW BRAINSTORM / STRATEGIE SESSIE!

Onze vergaderlocatie bevindt zich in een monumentale villa direct naast de workshop- weide aan de rand van het landgoed. Hier vergadert u in huiselijke stijl met alle gemakken van koffie / thee, beamer, flip over en alles wat u van een vergaderlocatie mag verwachten. 

Tijdens uw vergadering heeft u uitzicht op de schapen!

WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18.29 PM.jpeg

CATERING

Catering

Alle programma's zijn naar wens uit te breiden met hapjes en drankjes naar keuze. Onze lokale cateraar verzorgt voor jullie een uitgebreide lunch. Voor borrel en diner werken we samen met onze horeca partner aan de rand van het landgoed. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Tosti's

LUNCH

Geniet van een heerlijke lunch voor of na jullie teambuilding sessie. Met belegde broodjes, lokaal fruitsap, koek of cake en onbeperkt koffie / thee 

Glazen wijn

BORREL

De borrel is de perfecte afsluiting van jullie bijeenkomst. Geniet van een drankje en een hapje bij onze horeca partner Restaurant Brocante

Image by Jay Wennington

DINER

Via onze horeca partner Restaurant Brocante kunt u ook uw diner reserveren. Lekker napraten of genieten van een culinaire maaltijd op loopafstand van de workshopweide. 

Landgoed
IMG_1711small.jpg

LANDGOED

Herder en Mindfulness trainer Daniel verzorgt met zijn schaapskudde duurzaam natuurbeheer op landgoed Nieuw Hydepark. Dit landgoed ligt midden in Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de TEAMDAG en de RETREAT wandelen jullie samen met de schapen door de natuur op deze locatie. Laat je inspireren door de stilte en de schoonheid.

bottom of page