top of page

BASIC.
Schaapfulness

Foto 05-09-2022 10 44 32_edited.jpg

MINDFUL LEIDERSCHAP

Schaapfulness

De MINDFUL LEIDERSCHAP training is speciaal ontwikkeld voor managing directors en andere leidinggevenden. 

De praktijk van de training is vergelijkbaar met de TEAMBUILDING. Jullie leren een kleine groep schapen over een parcours hoeden. Onderweg komen jullie verschillende uitdagingen tegen die je leiderschap op de proef stellen. 

 

In deze training ligt het accent echter specifiek op leiderschapskwaliteiten. 

• Hoe neem je iemand (een groep) mee in jouw visie? 

• Wanneer ben je directief en wanneer delegeer je?

• Wat is voor jou 'authentiek' leiderschap?

• Hoe integreer je lichaamsbewustzijn?

Alle oefeningen en de begeleiding van herder - mindfulness trainer Daniel zijn erop gericht meer Mindfulness in jouw leiderschap te integreren. Zodat je je bewuster bent van patronen die spelen in je omgeving en in jezelf. 

5 - 15

pers.

4 uur

Presentatie 

Mindful

leiderschap

inclusief 

Koffie

Mindful leiderschap

VIDEO

Deze aftermovie van een training MINDFUL LEIDERSCHAP aan een groep topsporters in het Olympisch Stadion geeft een mooie indruk van dit unieke programma. 

*Met dank aan Topsport Community 

WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18.29 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-05 at 12.34_edited.jpg
Foto 14-07-2022 14 58 37.jpg

LOCATIE

Jullie zijn te gast op onze workshopweide op het historische landgoed Nieuw Hydepark. De locatie bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In onze monumentale kantoorvilla bieden we tevens de mogelijkheid om jullie ervaring uit te breiden of te koppelen aan:

lunch

LUNCH

We verzorgen met plezier een lunch met heerlijke lokale broodjes, fruitsap en natuurlijk onbeperkt koffie & thee 

vergaderlocatie

VERGADERING

In onze sfeervolle kantoorvilla vergaderen jullie in huiselijke stijl. Natuurlijk is de ruimte van alle gemakken voorzien. Veel teams koppelen hun Schaapfulness sessie met een brainstorm of strategie meeting. Dat is natuurlijk het leukste met uitzicht op de schaapjes!

Proosten met wijn

BORREL / DINER

Via onze horeca partner Restaurant Brocante koppel je gemakkelijk zelf een borrel of diner aan jullie programma. Lekker napraten of genieten van een culinaire maaltijd op loopafstand van de workshop-weide. 

INTERESSE?

Heb je interesse in één van deze opties? Vraag naar de mogelijkheden en laat een offerte op maat opstellen. We horen graag wat we voor jullie mogen betekenen.

OP MAAT!

 

Ieder team is anders en daar houden we graag rekening mee. Voorafgaand aan jullie training hebben we altijd even contact over de inhoud. Zo zorgen we dat de sessie perfect aansluit op jullie wensen. Waar staan jullie met je team? Welke rol speelt de training in de rest van jullie (vergader)programma? Samen kunnen we de belangrijkste zaken vooraf even bespreken.

Wil je een Schaapfulness sessie boeken maar weet je nog niet precies welk programma het meest geschikt is? Neem dan gewoon even contact op. We adviseren je graag over de mogelijkheden. 

IMG_2343.CR2
manou.jpeg

Manue, beleidsadviseur

"Nooit geweten hoe leuk het is om schapen te hoeden. Daniel begeleidde ons team zeer vakkundig, vanuit een mind-fulle houding observeerde hij, spiegelde hij en zette hij aan tot zelfreflectie en teamwork. Hoe ben jij in je team, wat neem je waar en welke rol ligt jou het meest? Een fantastische ervaring voor ons hele beleidsteam!"

bottom of page