top of page
mindfulness trainer

Hi

Mijn naam is Daniel Versteegh en ik ben je coach bij Schaapfulness. Samen met mijn honden Lily en Mats hoop ik je te inspireren met een uitdagende sessie tussen de schapen. Als herder verzorg ik dagelijks mijn dieren met veel passie en liefde. Ik vind het belangrijk dat er een sfeer van veiligheid en ontspanning is in mijn schaapskudde. Diezelfde sfeer neem ik mee tijdens de trainingen die ik geef. Ik ben eerder proces begeleidend dan sturend. Vanuit mijn Mindfulness achtergrond heb ik veel vertrouwen ontwikkeld in het zelfsturende vermogen van mensen en teams. Bij Schaapfulness heb ik een omgeving ontwikkeld waarin je contact kunt maken met jouw of jullie potentie om je eigen koers te bepalen. Lees verder als je meer wilt weten over mij als herder - coach.

Mijn schaapskudde

Stichting Schaapskudde Doorn is een lokaal initiatief om het natuurbeheer op de landgoederen en buitenplaatsen in de omgeving Utrechtse Heuvelrug te verduurzamen. Met mijn schapen lever ik een dier - en natuurvriendelijk alternatief voor machinaal beheer. Daarnaast is de stichting in het leven geroepen om dit prachtige ambacht in ere te houden en toekomstbestendig te maken. Herders leven al 5000 jaar hier in deze regio en met onze stichting zorgen we ervoor dat die traditie nog lang gekoesterd en voortgezet kan worden. 

Wil je meer weten over mijn schaapskudde? Kijk even op de website: www.schaapskuddedoorn.nl

schaapskudde doorn
herder

Mindfulness

Ik heb de opleiding tot Mindfulness trainer gevolgd bij het Centrum voor Mindfulness. Als coach inspireert het me wanneer ik mensen weer in contact kan brengen met hun zelfsturende vermogen. Dat is de kracht van Mindfulness. Het is een pad van uitnodiging. Telkens opnieuw mag je jezelf afvragen 'wat ervaar ik nu?' en 'wat wil ik nu?'. Langzaam word je je zo bewust van patronen die je belemmeren en van de verlangens die je drijven. Tussen de schapen viel het me op dat die dieren heel primair reageren op hun stress en verlangen. Schapen zijn meesters in Mindfulness omdat ze helemaal in het moment leven. Wij mensen besteden veel tijd aan zorgen over de toekomst of spijt over gebeurtenissen in het verleden. Als Mindfulness beoefenaar zie ik telkens opnieuw het verlangen van mensen om meer in het NU te leven. Op dat gebied kunnen we veel van een schaap leren. Wie er voor open staat vindt in het schaap de perfecte spiegel voor een proces van persoonlijke ontwikkeling.

Ik ben gecertificeerd trainer en sta ingeschreven bij de beroepsvereniging van Mindfulness trainers Nederland. Daarnaast ben ik onder andere aangesloten bij De Baak en Vitaal Bedrijf.

VMBN
vitaal bedrijf
de baak
mindfulness
bottom of page