top of page
Foto 08-06-2023 14 22 33_edited.jpg

SCHAAPFULNESS

WELKOM BIJ

Hi, wat leuk dat je binnenkort met jouw team bij ons te gast bent voor een inspirerende teambuilding tussen de schapen!

 

Op deze pagina lees je vast wat extra informatie zodat je goed voorbereid bent op jullie Schaapfulness sessie. We hebben gemerkt dat deelnemers die weten waar ze aan beginnen meer plezier beleven en met dubbel zo veel inzicht naar huis gaan. Lees alles even op je gemak door en dan zie ik je binnenkort!

Daniel

Foto 21-08-2023 16 03 26.jpg

PRAKTISCHE INFORMATIE

Hieronder lees je alle praktische informatie die belangrijk is voor jullie deelname. Heb je liever een PDF die je kunt delen met je team? Klik dan hier.

KLEDING

De Schaapfulness training gaat door bij alle weersomstandigheden. Ik adviseer je daarom je ook te kleden op de voorspellingen van die dag. Want zoals je weet “er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding” 🙂 . Neem een extra paar laarzen mee. Ook als het niet regent kan het gras in de wei nat zijn. Je voeten zijn dan snel doorweekt. Alleen wanneer het KNMI een code oranje afroept zal de training geannuleerd worden. De laarzen mogen niet mee de vergaderruimte in, neem dus ook je gewone schoenen mee.

BEPERKINGEN

Zijn er dingen waar ik rekening mee dien te houden? Dat kan van fysieke aard zijn, een verzwikte enkel bijvoorbeeld of een verminderde conditie? Ook mentaal kunnen er zaken zijn die extra aandacht verdienen. Ik hoor het graag voor aanvang van de training als er op dit vlak dingen te melden zijn.

SCHAPEN

De schapen die ik gebruik voor de training zijn ingeënt tegen alle voor menselijke besmettelijke aandoeningen. Ze zijn 100% gezond en dat wil ik natuurlijk ook graag zo houden. Zogeheten ‘insleep’ van ziektes is bij schapen altijd een gevaar dat op de loer ligt. Daarom vraag ik iedere deelnemer om geen kleding of schoenen te dragen die je de afgelopen twee weken ook bij andere schapen hebt gedragen. Alvast bedankt!

ETEN EN DRINKEN

Hebben jullie een lunch of diner geboekt? Vergeet dan niet om ruim voor aanvang je dieetwensen door te geven aan je teamleider.

TOILET

Uiteraard is er een toilet is beschikbaar. Hou er wel rekening mee dat dit op ongeveer 5 minuten loopafstand van de schapenweide is.

frionnet-20231027-1412-hr.jpg

BEREIKBAARHEID

Onze locatie bevindt zich op landgoed Samaya in werkhoven. Voer het volgende adres in op je navigatie:

Hollendewagenweg 20, 3985SG Werkhoven

Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar en ook een laadpaal voor je auto / fiets.

Kom je met het OV? Klik dan HIER voor extra informatie

Border collie.jpg

WAT IS SCHAAPFULNESS?

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN JULLIE SESSIE?

 Bij Schaapfulness wil ik je een omgeving beiden waarin je op een ontspannen manier kunt onderzoeken wat de dynamiek van jullie samenwerking is. Door met elkaar een groep schapen over een parcours te hoeden kom je er al snel achter wat jullie kracht is als team én waar je eventueel nog verder in wilt groeien.

 

We gebruiken hiervoor niet voor niets schapen. De dieren zijn namelijk goudeerlijk en zo 'spiegelen' ze heel mooi de dynamiek van jullie samenwerking. Krijgen de schapen te veel stress? Dan is dat waarschijnlijk een teken dat jullie als team ook stress ervaren.

 

Door goed te kijken en te luisteren naar de schapen en je teamleden kun je op deze manier veel leren. Je kunt jezelf en je teamleden beter leren kennen en samen ontdekken hoe jullie het liefste met elkaar samen werken.

 

In de onderstaande video krijg je alvast een korte impressie van een Schaapfulness sessie.

herder

JE COACH

Hoi ik ben Daniel en ik ben de oprichter van Schaapfulness. Ik ben tevens je coach tijdens de teambuilding. Ik ben herder van mijn eigen schaapskudde en daarnaast gediplomeerd Mindfulness trainer. Mijn expertise uit deze twee vakgebieden combineer ik met veel plezier in het unieke concept van Schaapfulness.

Wil je meer weten over mij?

"Het viel me steeds meer op hoe effectief de spiegel is die schapen kunnen bieden voor groepsprocessen. Vanuit dat inzicht heb ik het concept voor Schaapfulness ontwikkeld."

_ Coach Daniel Versteegh

Foto 06-07-2023 16 26 49.jpg

GOED VOORBEREID!

ZO HAAL JE ALLES UIT JULLIE SCHAAPFULNESS ERVARING

We merken iedere keer opnieuw dat de deelnemers die zich vantevoren goed voorbereiden het meeste rendement uit de Schaapfulness sessie halen. Daarom willen we je vast inspireren met een aantal vragen. Je hoeft er nog geen antwoord op te verzinnen, maar je kunt al wel eens stil staan bij deze thema's zodat je weet wat je verder wilt onderzoeken wanneer je tussen de schapen staat.

 

  1. Voel je je verbonden met jouw team? Waarom wel / niet?

  2. Wat geeft jou het meeste stress in werksituaties?

  3. Hoe uit stress zich bij jou? Is dat in de vorm van frustratie of krijg je hoofdpijn?

  4. Wat heb jij nodig om je prettig te voelen in een samenwerking?

  5. Wat is volgens jou de grootste kracht van jouw team?

  6. Komt die kracht altijd tot uiting? Waardoor wel / niet?

 

Je zou deze vragen de komende tijd zo een aantal keer door je gedachten kunnen laten gaan. Het is geen examen en enkel bedoeld om jou te inspireren om na te denken over hoe jij wilt (samen)werken met je collega's.

11.png

VOLG DE KUDDE

Als herder en teamcoach deel ik dagelijks verhalen van mijn leven met de schapen.

Volg me en klik op het platform van jouw keuze om op de hoogte te blijven!

  • Instagram
  • Linkedin
bottom of page