top of page
Herder Daniel Workshops-2_edit.png

RETREAT

Schaapfulness

Waarom?

In ieder team dat hard werkt is het soms tijd om een stapje terug te doen. Wanneer je (samen) ontspant en wat afstand neemt van je dagelijkse dynamiek dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën. Je kunt als team weer even op elkaar afstemmen. En er ontstaat ruimte om vooruit te kijken en bijvoorbeeld opnieuw de strategie te bepalen in tijden van verandering. Een Schaapfulness retreat met je team in de natuur is een waar cadeau van ontspanning, bezinning en verbinding.

 

Voor prijzen, meer informatie of boeken van je retreat: neem contact op! We sturen je direct alle informatie toe.

5 - 15

pers.

DAGVULLEND

Programma

Sprookjesachtige

LOCATIE

 

MEI t/m  SEPTEMBER

In de voetsporen van de Herder - Still EXTRA06.jpg

Wat?

De schapen hebben een natuurlijk talent voor mindfulness en dat werkt aanstekelijk!  

Tijdens deze miniretraite kun je kennis maken met simpele technieken uit de mindfulness en yoga om zo ook de heilzame werking van schaapfulness te kunnen ervaren. De dieren zullen je inspireren en ondersteunen om weer in verbinding te komen met jezelf en jouw eigen natuur. Een ultiem offline moment van ontspanning en bezinning voor jezelf midden in de natuur op de Utrechtse heuvelrug. Bekijk de video voor een sfeerimpressie

WIE?

 

Jullie SCHAAPFULNESS RETREAT wordt begeleid door herder en Mindfulness trainer Daniel Versteegh. Daniel is de eigenaar van de schaapskudde. Met zijn schapen beheert hij het landgoed waar jullie te gast zullen zijn. 

"Schapen hebben een uniek talent voor Mindfulness. Het is alsof ze je er als vanzelfsprekend in opnemen. Je hoeft er niets voor te doen en toch ontdek je zo ook je eigen talent voor Mindfulness"

Herder Daniel Workshops-27_small.jpg

INCLUSIEF

DAG VULLEND

PROGRAMMA

STILTEWANDELING

MINDFUL

SCHRIJFOPDRACHTEN

INCLUSIEF LUNCH

GRATIS INTAKE GESPREK Afstemmen op jullie wensen

MINDFULNESS meditatie

YOGA

Tussen de schaapskudde

UNIEK LANDGOED

Erfgoed op de Utrechtse Heuvelrug

GRATIS

luxe Schaapfulness

NOTITIEBOEKJE!

Marieke merienboer_edited.jpg

Marieke, directrice
Parnassos cultuurcentrum

parnassos_logo_def_0.jpeg

"Samen in de natuur, de rust, de meditatie, de stiltewandeling en de goede verzorging maakten deze dag heel bijzonder. Een gevoel van verbondenheid op een fijne ontspannen manier. Ontroerend mooi om dit met elkaar te beleven. Alles onder de vakkundige en inspirerende leiding van Daniël. Hij wist de gevoelige snaar te raken door de juiste vragen te stellen. Zijn natuurlijke manier van omgaan met de schapen en met ons maakte de dag bijzonder."

OP MAAT!

 

Bij een SCHAAPFULNESS RETREAT ontvang je een gratis intake gesprek. Je kunt hierin aangeven welke wensen je hebt ten aanzien van de invulling van het programma. Samen met herder en Mindfulness trainer Daniel stem je telefonisch af welke thema's er spelen in jullie team en welke onderwerpen je graag extra aandacht wilt geven tijdens jullie sessie.

Daniel herder Schaapskudde Doorn-8_small.jpg
bottom of page