top of page
IMG_8103small.jpg

RETREAT

Schaapfulness

Waarom?

In ieder team dat hard werkt is het soms tijd om een stapje terug te doen. Wanneer je (samen) ontspant en wat afstand neemt van je dagelijkse dynamiek dan ontstaat er ruimte voor nieuwe ideeën. Je kunt als team weer even op elkaar af te stemmen. En er ontstaat ruimte om vooruit te kijken en bijvoorbeeld opnieuw strategie te bepalen in tijden van verandering. Een Schaapfulness retreat met je team in de natuur is een waar cadeau van ontspanning, bezinning en verbinding.

 

Voor prijzen, meer informatie of boeken van je retreat: neem contact op! We sturen je direct alle informatie toe.

5 - 20

pers.

7 uur

PARTICULIER

LANDGOED

Utrechtse Heuvelrug

MEI t/m  SEPTEMBER

teamuitje

Wat?

De schapen hebben een natuurlijk talent voor mindfulness en dat werkt aanstekelijk!  

Tijdens deze miniretraite kun je kennis maken met simpele technieken uit de mindfulness en yoga om zo ook de heilzame werking van schaapfulness te kunnen ervaren. De dieren zullen je inspireren en ondersteunen om weer in verbinding te komen met jezelf en jouw eigen natuur. Een ultiem offline moment van ontspanning en bezinning voor jezelf midden in de natuur op de Utrechtse heuvelrug. Bekijk de video voor een sfeerimpressie

Locatie
 

Schaapfulness retreat vindt plaats op het particuliere landgoed Dartheuvel op de Utrechtse Heuvelrug. Het landgoed ligt op een heuvel vol bossen en oude lanen waar de stilte nog de ruimte krijgt. Klik HIER voor de details. Heb je zelf een vergaderlocatie geboekt en wil je liever dat we met de schapen naar jou toe komen? Dat kan! Meer informatie over onze locatie of transport vind je onder locaties

*de sfeerimpressie is opgenomen op landgoed Parc Broekhuizen en Nieuw Hydepark. Dit zijn niet de locaties waar de retreat plaats vindt. Kijk bij landgoed Dartheuvel voor de details van de locatie. 

mindfulness

INCLUSIEF

DAG VULLEND

PROGRAMMA

YOGA & MEDITATIE

Tussen de schapen

STILTE WANDELING

Met de schapen

GRATIS INTAKEGESPREK

Afstemmen op jullie wensen

KOFFIE & LUNCH 

ARRANGEMENT

Mindful

SCHRIJFOPDRACHTEN

RUIMTE VOOR UITWISSELING

SCHAPEN KNUFFELEN

GRATIS

luxe Schaapfulness

NOTITIEBOEKJE!

OP MAAT!

 

Bij iedere Schaapfulness sessie ontvang je een gratis intake gesprek. Je kunt hierin kort aangeven welke wensen je hebt ten aanzien van de invulling van het programma. Samen stemmen we telefonisch af welke thema's er spelen in jullie team en welke onderwerpen je graag extra aandacht wilt geven tijdens jullie sessie.

schapen bij de historische theekoepel
bottom of page