top of page

BASIC.
Schaapfulness

Foto 28-06-2022 16 46 46.jpg

TEAMBUILDING

Schaapfulness

In deze 1,5 uur durende TEAMBUILDING leer je met je team een kleine groep schapen over een parcours te hoeden. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat jullie optimaal met elkaar samen werken. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen die jullie samenwerking op de proef stellen. 

Een SCHAAPFULNESS TEAMBUILDING kun je inzetten om te onderzoeken waar jullie kracht ligt als team. Maar ook komt aan het licht welke punten jullie nog verder zouden willen ontwikkelen.

• Hoe gaan jullie om met stress? 

• Welke waarden zijn belangrijk in de samenwerking?

• Hoe krijg je iedereen aan boord?

• Hoe reageren jullie op tegenslag?

 Al deze dingen en meer komen aan bod op de prachtige workshopweide tussen de schapen. Natuurlijk luisteren we voor aanvang goed naar jullie eigen wensen en passen we waar nodig het programma daar op aan. 

5 - 15

pers.

1,5 uur

Historisch landgoed

maart t/m  november

Foto 15-06-2022 16 03 43.jpg
Foto 04-07-2022 16 12 33_edited.jpg

GA VOOR XL!

Wil je echt alles uit je Teambuilding sessie halen? Kies dan voor de Teambuilding XL.

In dat programma staan we naast jullie actieve gedeelte ook nog uitgebreid stil bij jullie persoonlijke wensen en ambities als team. Tijdens een uitgebreide voor en nabespreking stemmen we optimaal de verwachtingen en doelen af. Zo halen jullie een stuk meer rendement uit jullie ervaring. 

Andere voordelen van de XL zijn:

• uitgebreide ontvangst on onze kantoor villa

• onbeperkt koffie / thee / fris

• mogelijkheid koppelen lunch

IMPRESSIE

OP MAAT!

 

Ieder team is anders en daar houden we graag rekening mee. Voorafgaand aan de teambuilding hebben we altijd even contact over de inhoud. Zo zorgen we dat de sessie perfect aansluit op jullie wensen. Waar staan jullie met je team? Welke rol speelt de training in de rest van jullie (vergader)programma? Samen kunnen we de belangrijkste zaken vooraf even bespreken.

Wil je een Schaapfulness sessie boeken maar weet je nog niet precies welk programma het meest geschikt is? Neem dan gewoon even contact op. We adviseren je graag over de mogelijkheden. 

teambuilding outdoor
thumbnail_Foto Fleur van Epen.jpg

Fleur,
Directeur Digitale Innovatie

Vattenfall

Vattenfall-Logo-2.png

"Daniel heeft ons begeleid in een geweldige teambuilding activiteit van 2 uur. De omgeving is prachtig alsook de schapen, die met veel zorg zijn uitgekozen voor de training. In deze training hebben wij geleerd hoe wij konden samenwerken, communiceren en elkaar konden vertrouwen om de schapen door een parcours te leiden. Gedurende het traject konden wij reflecteren over wat er in ons team gebeurde in een open en ontspannen manier. Ook met de nodige humor. Een aanrader voor een originele en leuke teambuilding activiteit!"

bottom of page