top of page

BASIC.
Schaapfulness

©Mark van Welzenis_small.jpg

TEAMBUILDING

Schaapfulness

In deze 2 uur durende TEAMBUILDING leer je met je team een kleine groep schapen over een parcours te hoeden. Om dit voor elkaar te krijgen is het van belang dat jullie optimaal met elkaar samen werken. Onderweg kom je verschillende hindernissen tegen die jullie samenwerking op de proef stellen. 

Je sluit de teambuilding af met een spannende teamchallenge en een evaluatie van jullie leermomenten. Als voorbeeld van effectieve samenwerking geeft herder - trainer Daniel ook een presentatie van het werken met zijn hond.

Schaapfulness teambuilding is perfect geschikt als leerzame vergaderbreak of op zich zelf staande teambuilding.

  

Voor prijzen, meer informatie of boeken neem contact op! We sturen je direct alle informatie toe.

5 - 20

pers.

2 uur

Doorn of OP LOCATIE

maart t/m  november

workshop schapen hoeden

Locatie
 

De training wordt gegeven bij ons op locatie op landgoed Nieuw Hydepark in Doorn in het midden van het land. Heb je zelf een vergaderlocatie geboekt en wil je liever dat we met de schapen naar jou toe komen? Dat kan!  Meer informatie over onze locatie of transport vind je onder locaties

OP MAAT!

 

Ieder team is anders en daar houden we graag rekening mee. Voorafgaand aan de teambuilding hebben we altijd even kort contact over de inhoud. Zo zorgen we dat de sessie perfect aansluit op jullie wensen. Waar staan jullie met je team? Welke rol speelt de training in de rest van jullie (vergader)programma? Samen kunnen we de belangrijkste zaken vooraf even bespreken.

teambuilding outdoor

5 Redenen...

Om een Schaapfulness teambuilding te boeken:

bottom of page