top of page

BASIC.
Schaapfulness

In de voetsporen van de Herder - Still EXTRA02.jpg

Voor ieder team dat het meeste uit hun SCHAAPFULNESS sessie wil halen ontwikkelden we de TEAMBUILDING XL

Ervaring leerde dat de grootste leermomenten plaats vonden in de voor- en nabespreking van de sessie. Daarom hebben we in de XL een heel extra uur voor- én na bespreking toegevoegd. 

Uiteraard beleven jullie de TEAMBUILDING buiten tussen de schapen. Samen met je team onderzoek je waar jullie kracht ligt én welke zaken jullie nog verder willen ontwikkelen. Herder Daniel spiegelt samen met zijn schapen jullie dynamiek en geeft professionele feedback op jullie samenwerking. 

Bij de XL versie hebben jullie toegang tot onze monumentale kantoorvilla voor ontvangst, koffie / thee en toilet. Ook de voor - nabespreking vindt hier plaats in onze huislijke vergaderruimte.  

5 - 15

pers.

4 uur

Voor - na bespreking

inclusief 

Koffie

TEAMBUILDING XL

Schaapfulness

Foto 27-08-2022 16 57 01.jpg
WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18.29 PM.jpeg
WhatsApp Image 2022-09-05 at 12.34_edited.jpg
Foto 14-07-2022 14 58 37.jpg

LOCATIE

Jullie zijn te gast op onze workshopweide op het historische landgoed Nieuw Hydepark. De locatie bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving midden in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. In onze monumentale kantoorvilla bieden we tevens de mogelijkheid om jullie ervaring uit te breiden of te koppelen aan:

steak Sandwich

LUNCH

We verzorgen met plezier een lunch met heerlijke lokale broodjes, fruitsap en natuurlijk onbeperkt koffie & thee 

WhatsApp Image 2022-09-05 at 1.18.29 PM.jpeg

VERGADERING

In onze sfeervolle kantoorvilla vergaderen jullie in huiselijke stijl. Natuurlijk is de ruimte van alle gemakken voorzien. Veel teams koppelen hun Schaapfulness sessie met een brainstorm of strategie meeting. Dat is natuurlijk het leukste met uitzicht op de schaapjes!

Proosten met wijn

BORREL / DINER

Via onze horeca partner Restaurant Brocante koppel je gemakkelijk zelf een borrel of diner aan jullie programma. Lekker napraten of genieten van een culinaire maaltijd op loopafstand van de workshop-weide. 

INTERESSE?

Heb je interesse in één van deze opties? Vraag naar de mogelijkheden en laat een offerte op maat opstellen. We horen graag wat we voor jullie mogen betekenen.

OP MAAT!

 

Ieder team is anders en daar houden we graag rekening mee. Voorafgaand aan de teambuilding hebben we altijd even contact over de inhoud. Zo zorgen we dat de sessie perfect aansluit op jullie wensen. Waar staan jullie met je team? Welke rol speelt de training in de rest van jullie (vergader)programma? Samen kunnen we de belangrijkste zaken vooraf even bespreken.

teambuilding outdoor
FotoVC2.JPG

Jasper, Afdelingshoofd
St. Antonius Ziekenhuis

antonius.png

Ons team is unaniem enthousiast over Schaapfulness middag: buiten, uit de comfort zone, prettige begeleiding. De schapen hebben ons team met uiteenlopende rollen dichter bij elkaar gebracht. Tegelijkertijd gaf het mooie inzichten hoe je met elkaar(s kwaliteiten) tot het beste resultaat komt. Echt een aanrader!

bottom of page