top of page
Foto 08-06-2023 14 22 33_edited.jpg

BEDANKT VOOR JE BEZOEK!

Hi, wat leuk dat je op bezoek bent geweest bij Schaapfulness

 Ben je geïnspireerd door de sessie? Dan vind je het vast leuk om op deze pagina wat meer achtergrond informatie te lezen. 

Daniel

Foto 21-08-2023 16 03 26.jpg

VERDIEPING

google-reviews.webp

DEEL JE ERVARING

ik ben vooral heel benieuwd hoe jij de sessie hebt ervaren. Hoe heb ik het gedaan als jouw Schaapfulness coach? En welke inzichten heeft het jou opgeleverd? 

Je zou me een groot plezier doen door jouw ervaring te delen via een google review. Vele enthousiaste deelnemers zijn je al voorgegaan. Klik op de link en deel je ervaring. Alvast bedankt!

Vind je het leuk om verder te lezen over Schaapfulness? Kijk dan even op mijn blog pagina. Om de zoveel tijd schrijf ik een nieuwe post over thema's die ik tegen kom tijdens de Schaapfulness sessies of onderwerpen die van waarde kunnen zijn voor jou als (ex) deelnemer. Thema's die je terug zult zien komen zijn:

 

Teambuilding

Leiderschapsontwikkeling

Mindfulness

Stress

Verbinding

Authentiek leiderschap 

_DSC0071.jpg

SCHAAPSKUDDE

Als je meer te weten wilt komen over de schaapskudde van Herder Daniel dan kun je een kijkje nemen op de website van Stichting Schaapskudde Doorn. De schapen grazen op de Utrechtse Heuvelrug en dragen daar bij aan duurzaam natuurbeheer op verschillende landgoederen. De stichting levert een bijdrage aan het in stand houden van het cultureel erfgoed van herders en schaapskuddes in de regio.  

logo_1_noback_edited.jpg
Border collie.jpg

DEEL JE ENTHOUSIASME!

PAY IT FORWARD!

Ken je iemand (of een ander team) die ook wel wat Schaapfulness kan gebruiken? Deel je enthousiasme en stuur ze de link! Je kunt ze bijvoorbeeld onderstaande video delen. Of een link naar deze website sturen. Liever delen op social media? Kies het kanaal van jouw voorkeur en vertel waarom je een Schaapfulness sessie zou moeten volgen.

11.png

VOLG DE KUDDE

Als herder en teamcoach deel ik dagelijks verhalen van mijn leven met de schapen.

Volg me en klik op het platform van jouw keuze om op de hoogte te blijven!

  • Instagram
  • Linkedin
schapen

SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je op de hoogte blijven van het aanbod bij Schaapfulness? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang tevens iedere maand bruikbare tips voor meer Mindfulness in jouw team

Dankjewel voor je aanmelding!

Schaapfulness ® is een geregistreerd merk en mag niet zonder de toestemming van de rechthebbende worden gebruikt of gekopieerd. 

bottom of page